Frukt på jobbet

Att erbjuda sin personal frukt på jobbet brukar vara uppskattat. Kanske känner du igen hur bananerna och vindruvorna går åt i en väldig fart. Frukt på jobbet är inte bara gott – det är också en morot (eller en banan) för de anställda att ta en paus i arbetet. Och som ett alldeles för okänt talesätt lyder: ”många fruktstunder små…”

Läs mer

Beställ fruktkorg till jobbet

Numera hör det nästan till ovanligheterna att arbetsgivare inte erbjuder sin personal frukt på jobbet. En del företag köper egen frukt, men det finns också flertalet företag som har byggt upp sin affärsidé på att erbjuda fruktkorgar som levereras till företag på en veckolig basis. En fruktkorg innehåller färsk frukt, ofta är det frukt som är i säsong. SOL Facility Services är en av de leverantörer som tillhandahåller företag frukt på jobbet. Enligt dem finns det studier som påvisar att personal som erbjuds färsk frukt på arbetsplatsen trivs bättre på jobbet än de som inte gör det. Med hjälp av fruktkorgar blir det bland annat enklare för arbetsgivare att säkerställa en viss nivå av trivsel bland personalen.

Fruktkorg Stockholm

Leverantör av fruktkorg i Stockholm och övriga Sverige som också erbjuder företag andra typer av kontorsservice.

Telefon: 08-429 90 40 SOL Facility Services

Fruktkorg Göteborg

Levererar frukt i Göteborg med omnejd och erbjuder även leverans av kaffe, mjölk och grönsaker.

Telefon: 031-380 23 09 Fruktexperten Göteborg

Fruktkorg Skåne

Leverantör av frukt, mejeri, bröd, fika och grönsaker med Skåne och södra Halland som sitt upptagningsområde.

Telefon: 040-96 62 20 (Malmö) Levande interiör

Fruktkorg Umeå

Cateringfirma i Umeå som levererar frukt, smörgåstårtor, julbord, kontorsluncher och andra cateringtjänster.

Telefon: 0730-41 35 27 iCarrier

Fruktkorg Linköping

Leverantör av frukt till företag i Östergötland; Linköping, Norrköping, Motala, Finspång och Nyköping.

Telefon: 011-33 03 04 Frukt & Trivsel

Fruktkorg Karlstad

Levererar frukt, fikabröd och mjölk till företag i Karlstad med omnejd. Har varit verksamma sedan 1994.

Telefon: 054-56 76 80 Fruktlådan i Karlstad

Frukt på jobbet – bra för hela företaget

Frukt kan, som bekant, ha många hälsofrämjande effekter. När vi är på arbetet är det viktigt att hålla oss pigga, friska och effektiva. Medarbetarna är ett företags största och mest värdefulla tillgång – att de mår bra och ges förutsättningar till produktivitet ligger i varje företags intresse. Att erbjuda frukt på jobbet ger alltså inte bara medarbetarna en känsla av att deras välmående värnas och uppmärksammas, det kommer också företaget till ekonomiskt gagn.

Frukt är fullproppat av nyttiga mineraler, vitaminer, fibrer och antioxidanter som ger oss energi och som alla har olika hälsosamma effekter på våra kroppar. En personalstyrka som är fylld av energi sprider också energi – och det är bara en av många anledningar för arbetsgivare att erbjuda frukt på jobbet!